Giriş Kayıt
Mansi Maroo

Mansi Maroo


Yapımcı, Yönetmen Asistanı

Mansi Maroo, yapımcı, yönetmen asistanı.

Dedh Ishqiya (2014), Manorama Six Feet Under (2007), Mere Baap Pehle Aap (2008), Ishqiya (2010) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Komedi Yapımcı 7.0 4,453
2014 Komedi Yapımcı 7.1 5,892
2010 Komedi Yapımcı 7.4 6,862
2008 Komedi Yapımcı 5.2 1,296
2007 Suç Yapımcı 7.8 4,237
2006 Aksiyon Yönetmen Asistanı 8.2 13,012
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (5,649) Shameless (2,262) Fear the Walking Dead (1,911) Suits (1,752) Castle Rock (1,655) Bodyguard (1,559) The Sinner (1,455) La Casa de Papel (1,454) The 100 (1,273) Mayans M.C. (1,210)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018