Giriş Kayıt
Mansi Maroo

Mansi Maroo


Yapımcı, Yönetmen Asistanı

Mansi Maroo, yapımcı, yönetmen asistanı.

Dedh Ishqiya (2014), Manorama Six Feet Under (2007), Mere Baap Pehle Aap (2008), Ishqiya (2010) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Komedi Yapımcı 7.0 4,877
2014 Komedi Yapımcı 7.1 6,370
2010 Komedi Yapımcı 7.3 8,784
2008 Komedi Yapımcı 5.3 1,597
2007 Suç Yapımcı 7.7 5,385
2006 Aksiyon Yönetmen Asistanı 8.1 16,507
Dizi Altyazıları
Origin (3,919) Narcos: Mexico (2,861) The Big Bang Theory (2,106) Titans (2,026) Supernatural (1,862) Doctor Who (1,617) The Last Ship (1,341) Outlander (1,282) The Last Kingdom (1,251) The Flash (1,149)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018