Giriş Kayıt
Anna Enger

Anna Enger


Oyuncu

Anna Enger, oyuncu.

(2013) Genç Çıraklar (2013), (2014) Sonsuz Aşk (2014), (2016) Aşkın Seçimi (2016), (2018) Life Sentence (2018) gibi yapımlarla biliniyor.

Boyu: 1.68 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (8)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Tepedeki Ev
2018 Dram Oyuncu 8.8 95,549
2018 Komedi Oyuncu 6.6 2,745

Aşkın Seçimi
2016 Dram Oyuncu 6.6 28,729
2016 Dram Oyuncu 7.9 7
2015 Suç Oyuncu 7.2 2,313

Sonsuz Aşk
2014 Dram Oyuncu 6.3 37,118

Çılgın Haber Ekibi
2013 Komedi Oyuncu 6.3 152,943

Genç Çıraklar
2013 Komedi Oyuncu 6.3 177,392
2013 Korku Oyuncu    

96 Dakika
2011 Dram Oyuncu 5.7 3,076
2010 Aksiyon Oyuncu 7.4 59,970

Vampir Günlükleri
2009 Dram Oyuncu 7.7 257,643

Cesur ve Güzel
1987 Dram Oyuncu 3.6 6,358
Film Altyazıları
Hunter Killer (6,225) A Star Is Born (3,465) Bohemian Rhapsody (3,418) Suspiria (1,668) IO (1,418) Keepers (1,247) The Girl in the Spider's Web (1,156) Museo (1,043) Venom (973) Revenger (927)
Dizi Altyazıları
Vikings (7,682) True Detective (6,930) Luther (2,839) The Punisher (2,217) The Flash (2,146) The Big Bang Theory (1,307) The Blacklist (1,282) Black Mirror (1,094) Project Blue Book (1,070) Peaky Blinders (1,063)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019