Giriş Kayıt
Alicia von Rittberg

Alicia von Rittberg (25)


Oyuncu

Alicia Gräfin von Rittberg, 10 Aralık 1993 Munich, Bavaria, Almanya doğumlu oyuncu.

Charité (2017), Jugend ohne Gott (2017), (2014) Fury (2014), (2017) Deha (2017) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Alicia Gräfin von Rittberg
Doğum Tarihi: 10 Aralık 1993
Doğum Yeri: Munich, Bavaria, Almanya
Burcu: Yay
Boyu: 1.65 m
9.7 (15 Oy)
  • Currently 193.4/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (17)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 24 Dram Oyuncu 5.7 797

Deha
2017 Biyografi Oyuncu 8.4 13,333
2017 Dram Oyuncu 7.6 713

Hain
2016 23 Suç Oyuncu 6.2 16,575
2016 23 Dram Oyuncu 6.3 78
2014 21 Aksiyon Oyuncu 7.6 369,503
2012 19 Dram Oyuncu 7.2 10,949
2011 18 Komedi Oyuncu 6.1 730
2011 18 Aksiyon Oyuncu 5.4 874
Dizi Altyazıları
Arrow (3,791) Vikings (2,505) The Flash (1,767) Supergirl (1,375) Doctor Who (1,015) Counterpart (872) La Casa de Papel (807) Supernatural (761) The Big Bang Theory (724) Friends (723)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018