Giriş Kayıt
C.J. Javarata

C.J. Javarata


Oyuncu

Criselda Janice Javarata, oyuncu.

Gerçek İsmi: Criselda Janice Javarata
Diğer Bir İsmi: C.J. Jaravata
Boyu: 1.73 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 Aksiyon Oyuncu 6.3 56
2010 Dram Oyuncu 5.7 34
2010 Komedi Oyuncu 5.0 21
2010 Romantik Oyuncu 6.5 91
2009 Komedi Oyuncu 6.4 189
2008 Komedi Oyuncu 6.7 305
Dizi Altyazıları
Vikings (3,196) Supernatural (3,054) Arrow (2,403) The Flash (1,959) Supergirl (1,112) La Casa de Papel (950) Counterpart (920) Friends (754) The Protector (739) Black Mirror (678)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018