Giriş Kayıt
Jason Clairy

Jason Clairy (30)


Kameraman

Jason Clairy, 19 Eylül 1988 Rome, Georgia, ABD doğumlu kameraman.

The Detour (2016), 96 Dakika (2011), Quantum Break (2016), Kırılmanın Eşiğinde (2013) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 19 Eylül 1988
Doğum Yeri: Rome, Georgia, ABD
Burcu: Başak
Boyu: 1.71 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Kara Panter
2018 30 Aksiyon Kameraman 7.3 482,904

Tam Gaz
2017 29 Aksiyon Kameraman 7.6 351,322

Sahil Güvenlik
2017 29 Aksiyon Kameraman 5.6 130,855

Hızlı ve Öfkeli 8
2017 29 Aksiyon Kameraman 6.7 175,908
2017 29 Komedi Kameraman 5.6 34,265
2017 29 Aksiyon Kameraman 5.6 25,053

Uzay Yolcuları
2016 28 Macera Kameraman 7.0 304,293
2016 28 Dram Kameraman 6.3 18,797
2016 28 Aksiyon Kameraman 5.9 50,822
2016 28 Biyografi Kameraman 7.5 198,427
2016 28 Aksiyon Kameraman 6.6 188,074

İyi Adamlar
2016 28 Aksiyon Kameraman 7.4 235,493

Kötü Komşular 2
2016 28 Komedi Kameraman 5.7 100,789
2016 Komedi Kameraman 7.8 4,718

Uyumsuz Serisi: Yandaş
2016 28 Aksiyon Kameraman 5.7 93,126

Çılgın İhtiyar
2016 28 Komedi Kameraman 5.9 99,455
2016 28 Aksiyon Kameraman 5.9 47,819
2016 Aksiyon Kameraman 8.1 1,200

Hızlı ve Öfkeli 7
2015 27 Aksiyon Kameraman 7.2 331,940

Kuralsız
2015 27 Macera Kameraman 6.2 197,117
2014 Dram Kameraman 7.6 44,966
2014 Komedi Kameraman 8.0 8,899

Çakma Polisler
2014 26 Komedi Kameraman 6.4 120,825
2014 Dram Kameraman 7.3 3,730

Karışık Aile
2014 26 Komedi Kameraman 6.5 105,165

Demir Adam 3
2013 25 Aksiyon Kameraman 7.2 674,759

Kırılmanın Eşiğinde
2013 25 Korku Kameraman 4.5 793

96 Dakika
2011 23 Dram Kameraman 5.7 3,092

X-Men: Birinci Sınıf
2011 23 Aksiyon Kameraman 7.7 601,299
2009 Komedi Kameraman 7.4 16,887

Vampir Günlükleri
2009 Dram Kameraman 7.7 259,787
Dizi Altyazıları
Supernatural (3,233) This Is Us (2,528) American Gods (2,352) Gotham (1,975) Vikings (1,286) Star Trek: Discovery (1,150) The Flash (1,090) The Blacklist (929) Into the Badlands (899) The OA (663)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019