Giriş Kayıt
Mark Jacobson

Mark Jacobson (29)


Oyuncu

Mark Jacobson, 04 Ağustos 1989 Phoenix, Arizona, ABD doğumlu oyuncu.

Criminal Minds: Beyond Borders (2016) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 04 Ağustos 1989
Doğum Yeri: Phoenix, Arizona, ABD
Burcu: Aslan
Boyu: 1.80 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Suç Oyuncu 8.0 4,213
2018 Komedi Oyuncu 7.2 1,310
2017 Dram Oyuncu 6.2 573
2014 Aksiyon Oyuncu 4.9 33
2013 24 Aksiyon Oyuncu 3.8 720
2013 24 Aksiyon Oyuncu 3.9 1,346
2006 17 Komedi Oyuncu 4.8 561
Film Altyazıları
Roma (5,032) The House with a Clock in Its Walls (4,043) Venom (3,463) First Man (2,532) A Simple Favor (2,035) Bird Box (1,461) Lukas (1,413) Backtrace (1,317) Goosebumps 2: Haunted Halloween (1,315) The Predator (1,073)
Dizi Altyazıları
Supernatural (3,833) Vikings (3,032) The Flash (2,053) Arrow (1,900) The Protector (1,042) La Casa de Papel (1,011) Friends (943) Outlander (874) The Big Bang Theory (829) Black Mirror (767)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018