Giriş Kayıt
Mark Jacobson

Mark Jacobson (29)


Oyuncu

Mark Jacobson, 04 Ağustos 1989 Phoenix, Arizona, ABD doğumlu oyuncu.

Criminal Minds: Beyond Borders (2016) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 04 Ağustos 1989
Doğum Yeri: Phoenix, Arizona, ABD
Burcu: Aslan
Boyu: 1.80 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Komedi Oyuncu 7.5 46
2017 Dram Oyuncu 6.2 447
2014 Aksiyon Oyuncu    
2013 24 Aksiyon Oyuncu 3.7 517
2013 24 Aksiyon Oyuncu 3.9 1,148
2006 17 Komedi Oyuncu 4.3 376
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (4,419) The 100 (2,226) Castle Rock (1,962) Sharp Objects (1,898) La casa de papel (1,808) Preacher (1,631) The Sinner (1,037) Vikings (1,011) Friends (790) Westworld (708)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018