Giriş Kayıt
Charlotte Riley

Charlotte Riley (40)


Oyuncu

Charlotte Riley, 29 Aralık 1981 İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu oyuncu.

2014 yılının Temmuz ayında Tom Hardy ile evlendi. Çiftin 2 çocukları olmuştur.

Jonathan Strange & Mr Norrell (2015), Uğultulu Tepeler (2009), The Take (2009), World Without End (2012) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 29 Aralık 1981
Doğum Yeri: İngiltere, Birleşik Krallık
Burcu: Oğlak
Boyu: 1.65 m
8.4 (7 Oy)
  • Currently 168.6/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (13)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2022 Dram Oyuncu 8.1 27,902
2019 Dram Oyuncu 7.2 10,789
2018 37 Komedi Oyuncu 6.4 3,976
2018 Biyografi Oyuncu 7.5 7,203
2018 Dram Oyuncu 7.5 2,568
2017 Dram Oyuncu 6.3 1,714
2016 Dram Oyuncu 6.0 1,237
2016 Oyuncu 6.6 1,527

Kod Adı: Londra
2016 35 Aksiyon Oyuncu 5.9 159,777
2016 Oyuncu 6.4 2,168

Denizin Ortasında
2015 34 Aksiyon Oyuncu 6.9 140,131
2015 Fantastik Oyuncu 8.1 13,173

Yarının Sınırında
2014 33 Aksiyon Oyuncu 7.9 677,875
2013 Suç Oyuncu 8.8 545,008
2012 Dram Oyuncu 6.7 724
2012 Dram Oyuncu 6.9 8,797

Varlık
2012 31 Dram Oyuncu
4.5 2,273
2010 Suç Oyuncu 7.6 8,043
2009 Dram Oyuncu 7.3 126
2009 Suç Oyuncu 7.7 8,548

Uğultulu Tepeler
2009 28 Dram Oyuncu 7.5 9,303

Evlilik Sınavı
2008 27 Komedi Oyuncu 6.6 21,621
2008 27 Dram Oyuncu 7.3 105
Türkçe Altyazı © 2007 - 2022