Giriş Kayıt
Joel Berg

Joel Berg


Görsel Efekt, Oyuncu

Joel Berg, görsel efekt, oyuncu.

Signed, Sealed, Delivered (2014) yapımıyla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Dram Oyuncu 6.6 1,038

Günah Şehri: Uğruna Öldürülecek Kadın
2014 Suç Görsel Efekt 6.5 140,724
2014 Macera Görsel Efekt 5.8 17,629
2013 Korku Oyuncu 7.4 240
2013 Aksiyon Görsel Efekt 2.4 1,654
2012 Macera Görsel Efekt 7.0 538,898
2007 Dram Oyuncu 5.9 2,508
Dizi Altyazıları
Chernobyl (28,978) Game of Thrones (11,324) Warrior (2,355) The 100 (2,172) Black Mirror (1,913) Big Little Lies (1,805) Agents of S.H.I.E.L.D. (1,398) The Big Bang Theory (1,307) Jessica Jones (1,297) Swamp Thing (1,270)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019