Giriş Kayıt
Tyler Hickman

Tyler Hickman


Yönetmen

Tyler Hickman, yönetmen.

Web Sitesi:
Boyu: 1.85 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Kazara Aşk
2015 Komedi Çeşitli 4.1 6,959
2015 Suç Çeşitli 5.4 5,949

Hacker
2015 Aksiyon Çeşitli 5.4 47,963
2013 Dram Çeşitli 7.5 250

Genç Kurt
2011 Aksiyon Çeşitli 7.7 114,406
2011 Suç Çeşitli 5.6 264

Ana Cadde
2010 Dram Çeşitli 4.7 2,380
2010 Aksiyon Yönetmen 6.0 6
2006 Suç Çeşitli 8.7 590,975

One Tree Hill 5
2003 Dram Çeşitli 7.7 66,120
Dizi Altyazıları
Supernatural (3,772) This Is Us (2,523) Star Trek: Discovery (2,302) Gotham (1,688) The Flash (1,426) Vikings (1,254) The OA (1,070) The Blacklist (926) American Gods (868) Arrow (757)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019