Giriş Kayıt
Jason Saint

Jason Saint (33)


Oyuncu

Jason Saint, 18 Ekim 1985 Louisville, Kentucky, ABD doğumlu oyuncu.

The Zombie Movie (2012) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 18 Ekim 1985
Doğum Yeri: Louisville, Kentucky, ABD
Takma İsmi: J
Burcu: Terazi
Boyu: 1.77 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 29 Dram Oyuncu 6.6 1,697
2013 28 Komedi Oyuncu 3.1 445

Şampiyon
2010 25 Dram Oyuncu 7.2 24,008
2009 24 Komedi Oyuncu 3.8 1,095
2005 20 Komedi Oyuncu 6.4 63,588
Dizi Altyazıları
True Detective (7,086) Vikings (5,692) The Punisher (2,565) Shameless (2,142) The Big Bang Theory (2,014) Supernatural (1,975) Outlander (1,789) Gotham (1,391) The Blacklist (1,240) Black Mirror (1,163)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019