Giriş Kayıt
Jason Saint

Jason Saint (33)


Oyuncu

Jason Saint, 18 Ekim 1985 Louisville, Kentucky, ABD doğumlu oyuncu.

The Zombie Movie (2012) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 18 Ekim 1985
Doğum Yeri: Louisville, Kentucky, ABD
Takma İsmi: J
Burcu: Terazi
Boyu: 1.77 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 29 Dram Oyuncu 6.6 1,682
2013 28 Komedi Oyuncu 3.1 445

Şampiyon
2010 25 Dram Oyuncu 7.2 23,675
2009 24 Komedi Oyuncu 3.8 1,089
2005 20 Komedi Oyuncu 6.4 63,296
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018