Giriş Kayıt
Péter Réti

Péter Réti


Yapım Yöneticisi, Yapımcı

Péter Réti, yapım yöneticisi, yapımcı.

Styria (2014) yapımıyla biliniyor.

Péter Réti, 18 Nisan 2015 tarihinde (45 yaşında) hayatını kaybetti.

Ölüm Tarihi: 18 Nisan 2015
Diğer Bir İsmi: Petó Réti
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Dram Çeşitli 6.3 336
2014 Biyografi 0 7.3 4,277
2014 Fantastik 0 6.8 4,094
2014 Dram Yapımcı 5.5 363
2010 Dram Yapım Yöneticisi 6.9 90
2010 Komedi Yapım Yöneticisi 6.5 2,755

Duyarlı Evlat: Frankenstein Projesi
2010 Dram 0 5.6 492

Pascal Kütüphanesi
2010 Dram Yapım Yöneticisi 7.2 1,619

Cehenneme Açılan Kapı
2009 Korku Çeşitli 5.5 3,035
2008 Komedi Yapım Yöneticisi 4.3 643
Dizi Altyazıları
Vikings (8,436) True Detective (6,369) The Punisher (4,014) Supernatural (3,333) The Big Bang Theory (3,015) Gotham (2,328) The Blacklist (1,817) Outlander (1,623) Star Trek: Discovery (1,516) Luther (1,370)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019