Giriş Kayıt
Péter Réti

Péter Réti


Yapım Yöneticisi, Yapımcı

Péter Réti, yapım yöneticisi, yapımcı.

Styria (2014) yapımıyla biliniyor.

Péter Réti, 18 Nisan 2015 tarihinde (45 yaşında) hayatını kaybetti.

Ölüm Tarihi: 18 Nisan 2015
Diğer Bir İsmi: Petó Réti
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Dram Çeşitli 6.3 334
2014 Biyografi 0 7.3 4,247
2014 Fantastik 0 6.8 4,094
2014 Dram Yapımcı 5.5 359
2010 Dram Yapım Yöneticisi 6.9 90
2010 Komedi Yapım Yöneticisi 6.5 2,701

Duyarlı Evlat: Frankenstein Projesi
2010 Dram 0 5.6 489

Pascal Kütüphanesi
2010 Dram Yapım Yöneticisi 7.2 1,608

Cehenneme Açılan Kapı
2009 Korku Çeşitli 5.5 2,987
2008 Komedi Yapım Yöneticisi 4.3 638
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018