Giriş Kayıt
Armi Cacanindin

Armi Cacanindin


Yönetmen Asistanı, Yapımcı, Yapım Tasarımcısı

Armi Cacanindin, yönetmen asistanı, yapımcı, yapım tasarımcısı.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Korku Yapımcı    
2015 Gizem Yönetmen Asistanı 7.6 40
2014 Suç Çeşitli 6.9 54
2014 Korku Yönetmen Asistanı 4.5 95
2013 Korku Yönetmen Asistanı 5.9 195
2013 Dram Çeşitli 7.4 149
2013 Dram Yönetmen Asistanı 5.8 25
2012 Dram Yapımcı
Yönetmen Asistanı
5.0 11
2012 Suç Yönetmen Asistanı 6.7 1,200
2011 Komedi Çeşitli 6.1 65
2010 Yönetmen Asistanı 6.1 119
2010 Dram Yönetmen Asistanı 5.9 513
2009 Dram Yönetmen Asistanı 6.1 70
2009 Dram Yönetmen Asistanı 6.5 188
2008 Komedi Yapım Tasarımcısı 4.7 13
- Dram Yönetmen Asistanı 6.2 285
Dizi Altyazıları
Supernatural (2,988) The Flash (2,179) Star Trek: Discovery (2,063) This Is Us (2,060) Vikings (1,187) Arrow (850) The OA (840) American Gods (838) The Blacklist (805) Love, Death & Robots (712)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019