Giriş Kayıt
Arianna Lago

Arianna Lago


Görsel Efekt

Arianna Lago, görsel efekt.

(2006) Torchwood (2006), (2014) İntikam (2014), (2013) Ölüm Makinesi (2013), (2009) Çatlaklar (2009) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Dram Görsel Efekt 7.5 3,768

İntikam
2014 Dram Görsel Efekt 6.7 32,309

Yerçekimi
2013 Macera Görsel Efekt 7.7 695,993

Ölüm Makinesi
2013 Bilim-Kurgu Görsel Efekt 6.1 28,509
2009 Dram Görsel Efekt 7.3 8,820

Çatlaklar
2009 Dram Görsel Efekt 6.7 17,818
2009 Dram Görsel Efekt 6.6 1,759

28 Hafta Sonra
2007 Korku Görsel Efekt 7.0 238,989
2007 Dram Görsel Efekt 7.4 4,491
2006 Aksiyon Görsel Efekt 7.8 36,331
2005 Macera Görsel Efekt 8.7 181,382
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019