Giriş Kayıt
Jennifer Gonzalez

Jennifer Gonzalez (43)


Oyuncu

Jennifer Gonzalez, 01 Ocak 1975 California, ABD doğumlu oyuncu.

Doğum Tarihi: 01 Ocak 1975
Doğum Yeri: California, ABD
Diğer Bir İsmi: Jennifer E. Gonzalez
Boyu: 1.68 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 38 Dram Oyuncu 5.3 13,073
2013 38 Komedi Oyuncu
5.3 6,344
2011 36 Aksiyon Oyuncu 5.7 3,748
2008 33 Komedi 6.0 4,692

Atalarımızın Bayrakları
2006 31 Dram Oyuncu 7.1 110,028
2003 Komedi Oyuncu 8.9 247,836

Kumpas
1997 22 Aksiyon Oyuncu 5.6 5,258
Dizi Altyazıları
Vikings (3,182) Supernatural (3,024) Arrow (2,394) The Flash (1,953) Supergirl (1,112) La Casa de Papel (935) Counterpart (897) Friends (745) The Protector (730) Black Mirror (666)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018