Giriş Kayıt
Jennifer Gonzalez

Jennifer Gonzalez (43)


Oyuncu

Jennifer Gonzalez, 01 Ocak 1975 California, ABD doğumlu oyuncu.

Doğum Tarihi: 01 Ocak 1975
Doğum Yeri: California, ABD
Diğer Bir İsmi: Jennifer E. Gonzalez
Boyu: 1.68 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 38 Dram Oyuncu 5.3 12,940
2013 38 Komedi Oyuncu
5.3 6,260
2011 36 Aksiyon Oyuncu 5.7 3,713
2008 33 Komedi 6.0 4,641

Atalarımızın Bayrakları
2006 31 Dram Oyuncu 7.1 109,611
2003 Komedi Oyuncu 8.9 245,765

Kumpas
1997 22 Aksiyon Oyuncu 5.6 5,226
Dizi Altyazıları
Supernatural (2,988) Daredevil (2,827) Shameless (2,424) The Flash (2,117) Better Call Saul (2,010) Arrow (1,652) The Big Bang Theory (1,626) La Casa de Papel (1,099) Manifest (1,001) Black Mirror (882)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018