Giriş Kayıt
Oliver Jackson-Cohen

Oliver Jackson-Cohen (36)


Oyuncu

Oliver Mansour Jackson-Cohen, 24 Ekim 1986 Westminster, London, İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu oyuncu.

Görünmez Adam (2020), The Haunting: Bly Malikânesi (2020), Emerald City (2016), World Without End (2012) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Oliver Mansour Jackson-Cohen
Doğum Tarihi: 24 Ekim 1986
Doğum Yeri: Westminster, London, İngiltere, Birleşik Krallık
Diğer Bir İsmi: Oliver Jackson Cohen
Burcu: Akrep
Boyu: 1.94 m
9.2 (6 Oy)
  • Currently 183.4/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (12)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2022 36 Biyografi Oyuncu 7.0 1,099
2022 Dram Oyuncu 5.8 207
2022 36 Komedi Oyuncu 5.8 1,861

Karanlık Kız
2021 35 Dram Oyuncu 6.7 64,865

Görünmez Adam
2020 34 Dram Oyuncu 7.1 228,744

The Haunting: Bly Malikânesi
2020 Dram Oyuncu 7.5 42,173

Tepedeki Ev
2018 Dram Oyuncu 8.6 244,687
2017 Dram Oyuncu 7.9 4,191
2017 31 Komedi Oyuncu 6.3 7,792
2016 Fantastik Oyuncu 7.1 12,838
2016 30 Dram Oyuncu 5.8 3,191

Saklı Nehir
2015 Dram Oyuncu 7.1 621
2014 Dram Oyuncu 5.9 712
2013 Dram Oyuncu 7.3 29,445
2013 Dram Oyuncu 7.7 16,088
2012 Dram Oyuncu 6.9 8,797

Kuzgun
2012 26 Suç Oyuncu 6.4 85,693
2012 26 Kısa Metraj Oyuncu 5.5 51

Senden Önce
2011 25 Komedi Oyuncu 6.0 81,862
2010 24 Aksiyon Oyuncu 6.4 108,135

Seni Uzaktan Sevmek
2010 24 Komedi Oyuncu 6.3 58,733
2008 Dram Oyuncu 8.2 7,771
Türkçe Altyazı © 2007 - 2022