Giriş Kayıt
Kailash

Kailash


Oyuncu

Kailash, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Aksiyon Oyuncu 6.2 2,304
2017 Dram Oyuncu 5.4 24
2017 Komedi Oyuncu 6.2 1,314
2017 Gerilim Oyuncu 6.1 1,738
2016 Komedi Oyuncu 2.9 295
2015 Komedi Oyuncu 4.2 131
2015 Oyuncu 3.6 14
2013 Suç Oyuncu 5.7 107
2013 Gerilim Oyuncu 5.2 354
2012 Dram Oyuncu 6.0 5
Dizi Altyazıları
True Detective (7,357) Vikings (3,766) Shameless (2,653) The Punisher (1,493) The Flash (1,432) Outlander (1,363) Arrow (1,361) The Big Bang Theory (1,297) Supernatural (1,144) Black Mirror (1,109)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019