Giriş Kayıt
Vera Zivny

Vera Zivny


Görsel Efekt, Yapım Yöneticisi, Animasyon

Vera Zivny, görsel efekt, yapım yöneticisi, animasyon.

Another Cinderella Story (2008), (2004) Yıldız Geçidi Atlantis (2004), (2007) Flash Gordon (2007), (2007) Fallen (2007) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Alis Harikalar Diyarında: Aynanın İçinden
2016 Macera Görsel Efekt 6.2 76,280

Ninja Kaplumbağalar
2014 Aksiyon Görsel Efekt 5.8 190,090

R.I.P.D.: Ölümsüz Polisler
2013 Aksiyon Görsel Efekt 5.6 106,973

Savaş Gemisi: Hedef Dünya
2012 Aksiyon Görsel Efekt 5.8 223,067

Şey
2011 Korku Görsel Efekt 6.2 109,723

Alacakaranlık Efsanesi: Tutulma
2010 Macera Görsel Efekt 5.0 207,591

Adalet Peşinde
2009 Suç Görsel Efekt 7.4 247,834

Yasak Bölge 9
2009 Aksiyon Görsel Efekt 7.9 595,391
2008 Komedi Görsel Efekt 5.9 23,993
2008 Komedi Görsel Efekt 4.6 9,151
2008 Aksiyon Görsel Efekt 6.8 385,567
2007 Aksiyon Görsel Efekt 4.8 2,826
2007 Macera Görsel Efekt 7.3 1,378

Barbie ve 12 Dans Eden Prenses
2006 Animasyon Yapım Yöneticisi 6.7 2,665
2005 Animasyon Yapım Yöneticisi 6.8 387

Yıldız Geçidi Atlantis
2004 Aksiyon Görsel Efekt 8.1 55,859
2003 Macera Animasyon 7.1 4,120

Yıldız Geçidi SG-1
1997 Aksiyon Görsel Efekt 8.4 76,031
Film Altyazıları
Hunter Killer (6,530) A Star Is Born (3,569) Bohemian Rhapsody (3,544) Suspiria (1,743) IO (1,695) Close (1,584) The Girl in the Spider's Web (1,283) Keepers (1,278) Museo (1,073) Venom (1,028)
Dizi Altyazıları
Vikings (8,430) True Detective (7,164) Luther (3,038) The Punisher (2,580) The Flash (2,247) The Big Bang Theory (1,399) The Blacklist (1,347) Project Blue Book (1,292) Black Mirror (1,194) Peaky Blinders (1,152)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019