Giriş Kayıt
Vera Zivny

Vera Zivny


Görsel Efekt, Yapım Yöneticisi, Animasyon

Vera Zivny, görsel efekt, yapım yöneticisi, animasyon.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Alis Harikalar Diyarında: Aynanın İçinden
2016 Macera Görsel Efekt 6.2 73,200

Ninja Kaplumbağalar
2014 Aksiyon Görsel Efekt 5.8 188,223

R.I.P.D.: Ölümsüz Polisler
2013 Aksiyon Görsel Efekt 5.6 105,264

Savaş Gemisi: Hedef Dünya
2012 Aksiyon Görsel Efekt 5.8 221,000

Şey
2011 Korku Görsel Efekt 6.2 107,659

Alacakaranlık Efsanesi: Tutulma
2010 Macera Görsel Efekt 5.0 204,148

Adalet Peşinde
2009 Suç Görsel Efekt 7.4 243,074

Yasak Bölge 9
2009 Aksiyon Görsel Efekt 7.9 588,042
2008 Komedi Görsel Efekt    
2008 Komedi Görsel Efekt    
2008 Aksiyon Görsel Efekt 6.8 377,938
2007 Aksiyon Görsel Efekt 4.8 2,800
2007 Macera Görsel Efekt 5.2 50

Barbie ve 12 Dans Eden Prenses
2006 Animasyon Yapım Yöneticisi 6.6 2,205
2005 Animasyon Yapım Yöneticisi    

Yıldız Geçidi Atlantis
2004 Aksiyon Görsel Efekt 8.1 54,852
2003 Macera Animasyon 7.2 3,136

Yıldız Geçidi SG-1
1997 Aksiyon Görsel Efekt 8.4 74,690
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (5,781) Shameless (4,011) Bodyguard (2,345) Castle Rock (1,744) Fear the Walking Dead (1,735) Suits (1,527) La Casa de Papel (1,242) The First (1,236) The 100 (1,168) Mayans M.C. (953)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018