Giriş Kayıt
Vera Zivny

Vera Zivny


Görsel Efekt, Yapım Yöneticisi, Animasyon

Vera Zivny, görsel efekt, yapım yöneticisi, animasyon.

Another Cinderella Story (2008), (2004) Yıldız Geçidi Atlantis (2004), (2007) Flash Gordon (2007), (2007) Fallen (2007) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Alis Harikalar Diyarında: Aynanın İçinden
2016 Macera Görsel Efekt 6.2 74,427

Ninja Kaplumbağalar
2014 Aksiyon Görsel Efekt 5.8 189,000

R.I.P.D.: Ölümsüz Polisler
2013 Aksiyon Görsel Efekt 5.6 105,962

Savaş Gemisi: Hedef Dünya
2012 Aksiyon Görsel Efekt 5.8 221,890

Şey
2011 Korku Görsel Efekt 6.2 108,617

Alacakaranlık Efsanesi: Tutulma
2010 Macera Görsel Efekt 5.0 205,505

Adalet Peşinde
2009 Suç Görsel Efekt 7.4 244,803

Yasak Bölge 9
2009 Aksiyon Görsel Efekt 7.9 590,563
2008 Komedi Görsel Efekt 5.9 23,641
2008 Komedi Görsel Efekt 4.6 9,064
2008 Aksiyon Görsel Efekt 6.8 381,037
2007 Aksiyon Görsel Efekt 4.8 2,811
2007 Macera Görsel Efekt 7.3 1,362

Barbie ve 12 Dans Eden Prenses
2006 Animasyon Yapım Yöneticisi 6.7 2,592
2005 Animasyon Yapım Yöneticisi 6.8 382

Yıldız Geçidi Atlantis
2004 Aksiyon Görsel Efekt 8.1 55,272
2003 Macera Animasyon 7.1 4,039

Yıldız Geçidi SG-1
1997 Aksiyon Görsel Efekt 8.4 75,180
Dizi Altyazıları
The Big Bang Theory (2,056) Arrow (1,685) Outlander (1,291) Supernatural (1,165) Better Call Saul (1,008) La Casa de Papel (960) The Last Ship (944) Titans (931) Doctor Who (828) Friends (698)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018