Giriş Kayıt
Edward Colón

Edward Colón


Oyuncu

Edward Colón, oyuncu.

Diğer Bir İsmi: Primo Colon
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Aksiyon Oyuncu 6.8 272
2017 Aksiyon Oyuncu 7.1 470
2016 Animasyon Oyuncu 6.1 557
2015 Komedi Oyuncu 8.0 149
2014 Aksiyon Oyuncu 6.1 212
2013 Aksiyon Oyuncu 6.7 93
2012 Aksiyon Oyuncu 8.2 489
2009 Aksiyon Oyuncu 7.6 52
1999 Spor Oyuncu 7.3 4,293
1993 Spor Oyuncu 7.9 7,050
Film Altyazıları
Upgrade (6,957) Deadpool 2 (6,413) Avengers: Infinity War (3,376) Skyscraper (3,199) Tag (2,782) Adrift (2,427) Down a Dark Hall (1,981) The Endless (1,121) Ah-ga-ssi (841) Ready Player One (714)
Dizi Altyazıları
La casa de papel (2,279) Castle Rock (2,170) The 100 (1,774) Sharp Objects (1,708) Preacher (1,504) Better Call Saul (1,292) Vikings (1,096) Westworld (1,035) Suits (1,022) Friends (929)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018