Giriş Kayıt
Takefumi Anzai

Takefumi Anzai


Yönetmen, Sanat Bölümü, Yönetmen Asistanı, Senarist

Takefumi Anzai, yönetmen, sanat bölümü, yönetmen asistanı, senarist.

9.0 (1 Oy)
  • Currently 180/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Animasyon Senarist 6.8 2,021
2015 Animasyon Sanat Bölümü
Yönetmen
7.7 3,065
2014 Animasyon Yönetmen Asistanı 5.1 189
2013 Animasyon Yönetmen
Sanat Bölümü
7.4 1,226
2012 Animasyon Yönetmen 7.5 1,458
2012 Animasyon Sanat Bölümü
Yönetmen
7.0 202
2011 Animasyon Sanat Bölümü
Yönetmen
7.7 734
2010 Animasyon Yönetmen 7.6 14,713
2008 Animasyon Sanat Bölümü
Yönetmen
7.8 13,187
2007 Animasyon Yönetmen 7.7 11,928
2006 Animasyon Yönetmen Asistanı 7.8 3,153
Türkçe Altyazı © 2007 - 2022