Giriş Kayıt
Tosin Morohunfola

Tosin Morohunfola


Oyuncu

Tosin Morohunfola, oyuncu.

Chicago Med (2015) yapımıyla biliniyor.

9.0 (1 Oy)
  • Currently 180/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2022 Komedi Oyuncu 6.6 20
2021 Komedi Oyuncu 6.8 51
2021 Oyuncu    
2021 Kısa Metraj Oyuncu 6.3 15
2021 Komedi Oyuncu 7.5 12
2020 Korku Oyuncu 6.1 4,744
2020 Gerilim Oyuncu 6.7 55
2019 Komedi Oyuncu 6.3 46
2018 Dram Oyuncu 8.1 605
2018 Dram Oyuncu 7.5 6,541
2015 Dram Oyuncu 7.6 25,924
- Dram Oyuncu    
Türkçe Altyazı © 2007 - 2022