Giriş Kayıt
Stephen Richard Lofstrom

Stephen Richard Lofstrom


Oyuncu

Stephen Richard Lofstrom, oyuncu.

Diğer Bir İsmi: Stephen Lofstrom
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Maymunlar Cehennemi: Savaş
2017 Aksiyon Çeşitli 7.5 192,811
2017 Komedi Çeşitli 7.8 6,800
2016 Suç Çeşitli 7.4 2,855

Uzay Yolu Sonsuzluk
2016 Aksiyon Çeşitli 7.1 204,626

Diriliş
2015 Macera Oyuncu
Çeşitli
8.0 596,643

Ölümsüz Aşk
2015 Dram Çeşitli 7.2 134,569
2012 Korku Çeşitli 6.3 20,012
2011 Dram Oyuncu 4.9 371
2011 Kısa Metraj Oyuncu 7.1 1,173
Dizi Altyazıları
Vikings (10,571) True Detective (4,802) The Punisher (4,154) Luther (2,963) The Big Bang Theory (2,377) Supernatural (2,337) The Flash (1,873) Project Blue Book (1,727) Gotham (1,672) The Blacklist (1,517)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019