Giriş Kayıt
Christi Ciani

Christi Ciani


Yapımcı, Yönetmen Asistanı

Christi Ciani, yapımcı, yönetmen asistanı.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram Yapımcı 4.2 213
2012 Dram Yönetmen Asistanı 6.2 290
2012 Dram Çeşitli 6.2 1,416
2011 Komedi Çeşitli
5.4 2,329
2010 Kısa Metraj Yapımcı 7.4 10
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (372,478) Supernatural (3,259) The Big Bang Theory (2,747) American Gods (2,577) Star Trek: Discovery (1,728) Gotham (1,678) Vikings (1,589) This Is Us (1,209) The Blacklist (883) The Flash (849)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019