Giriş Kayıt
Pavel Trubiner

Pavel Trubiner (42)


Oyuncu

Pavel Trubiner, 20 Kasım 1976 doğumlu oyuncu.

Kurortnyy roman (2007) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 20 Kasım 1976
Burcu: Akrep
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Kırım
2017 41 Aksiyon Oyuncu 7.0 32,804
2017 Dram Oyuncu 7.8 380
2009 33 Aksiyon Oyuncu 5.8 49

Neva Savaşı
2008 32 Tarihi Oyuncu 5.0 420
2007 31 Aksiyon Oyuncu 5.0 1,807
2006 30 Aksiyon Oyuncu 4.0 75
Dizi Altyazıları
Chernobyl (34,453) Game of Thrones (12,769) The 100 (3,516) Black Mirror (2,371) Warrior (2,338) Big Little Lies (1,776) The Big Bang Theory (1,347) Vikings (1,344) Swamp Thing (1,322) Agents of S.H.I.E.L.D. (1,286)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019