Giriş Kayıt
Fabio W. Silva

Fabio W. Silva


Yapım Yöneticisi, Yapımcı, Kameraman, Editör

Fabio W. Silva, yapım yöneticisi, yapımcı, kameraman, editör.

Diğer Bir İsmi: Fabio Wichert Silva | Fabio Silva
Web Sitesi: |
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Macera Yapımcı
Yapım Yöneticisi
4.2 4,823
2014 Yapım Yöneticisi 4.2 409
2012 Aksiyon Yapımcı
Kameraman
Editorial Department
4.7 1,429
2010 Dram Editör
Yapımcı
Yapım Yöneticisi
4.4 315
2006 Dram Yapım Yöneticisi 5.2 878
Dizi Altyazıları
Vikings (10,571) True Detective (4,802) The Punisher (4,154) Luther (2,963) The Big Bang Theory (2,377) Supernatural (2,337) The Flash (1,873) Project Blue Book (1,727) Gotham (1,672) The Blacklist (1,517)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019