Giriş Kayıt
Kelly Chan

Kelly Chan


Animasyon

Wai Man Chan, animasyon.

Gerçek İsmi: Wai Man Chan
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Animasyon Animasyon 6.8 425
2015 Animasyon Animasyon 7.5 2,261
2010 Animasyon Animasyon 5.5 2,662

Sürekli Dizi
2009 Animasyon Animasyon 8.3 25,037

Kamp Lazlo
2005 Animasyon Animasyon 6.5 6,592
2004 Animasyon Animasyon 7.1 12,440

Ailem Bir Acayip
2001 Animasyon Animasyon 7.2 28,163
Dizi Altyazıları
True Detective (8,195) Shameless (4,157) Vikings (2,794) Inside No. 9 (2,126) Counterpart (1,645) Project Blue Book (1,345) The Blacklist (1,311) Shooter (1,238) Arrow (1,222) The Flash (1,190)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019