Giriş Kayıt
Jorge Lara

Jorge Lara


Senarist, Yapımcı

Jorge Lara, senarist, yapımcı.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Macera Senarist 5.6 345
2015 Komedi Senarist
Yapımcı
7.0 178
2015 Komedi Senarist 5.2 2,168
2014 Komedi Senarist 6.5 212
2013 Macera Senarist 5.5 750
2012 Senarist 6.1 311
2009 Komedi Çeşitli 4.8 1,639
2005 Senarist 7.0 1,610
2005 Senarist 6.5 1,534
Dizi Altyazıları
Vikings (6,127) Supernatural (2,732) Titans (2,599) The Flash (2,098) Arrow (1,490) Doctor Who (1,434) The Gifted (1,354) Outlander (1,255) The Big Bang Theory (1,153) La Casa de Papel (1,086)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018