Giriş Kayıt
Justin Kell

Justin Kell


Yönetmen Asistanı

Justin Kell, yönetmen asistanı.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Venom: Zehirli Öfke
2018 Aksiyon Çeşitli 6.8 259,389

Jumanji: Vahşi Orman
2017 Aksiyon Çeşitli 7.0 237,016
2017 Dram Yönetmen Asistanı 6.6 14

Kaptan Amerika: Kahramanların Savaşı
2016 Aksiyon Çeşitli 7.8 563,768
2015 Komedi Çeşitli 6.8 890

Yenilmezler: Ultron Çağı
2015 Aksiyon Çeşitli 7.3 644,070

Kaptan Amerika: Kış Askeri
2014 Aksiyon Çeşitli 7.8 650,173

G.I. Joe: Misilleme
2013 Aksiyon Çeşitli 5.8 164,908

Suç Çetesi
2013 Aksiyon Çeşitli 6.7 194,649

Usta
2012 Dram Çeşitli 7.1 130,118

Ejderha Dövmeli Kız
2011 Suç Çeşitli 7.8 385,459

Benjamin Button'ın Tuhaf Hikayesi
2008 Dram Taşıma Bölümü 7.8 535,554

Indiana Jones ve Kristal Kafatası Krallığı
2008 Aksiyon Taşıma Bölümü 6.2 389,887

Cehennem Sürüşü
2008 Aksiyon Taşıma Bölümü 5.1 14,961
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019