Giriş Kayıt
Jody Schiesser

Jody Schiesser


Yönetmen Asistanı, Kameraman

Jody Schiesser, yönetmen asistanı, kameraman.

One Mississippi (2015), The Haves and the Have Nots (2013), Striptiz Kulübü 2 (2015), Christine (2016) gibi yapımlarla biliniyor.

Web Sitesi: |
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Biyografi 0 5.8 749
2018 Macera 0    
2017 Dram Yönetmen Asistanı 6.9 65

Gecenin Kanunu
2016 Suç 0 6.4 44,103
2016 Biyografi 0 6.9 10,319
2016 Aksiyon 0
Çeşitli
5.7 30,977
2015 Komedi 0 7.2 2,710

Striptiz Kulübü 2
2015 Komedi 0 5.6 46,955
2013 Suç 0 6.0 2,317

Kırılmanın Eşiğinde
2013 Korku Çeşitli 4.5 767
2012 Korku Kameraman 3.3 1,623
2012 Korku Yönetmen Asistanı 3.1 3,628
2009 Kısa Metraj Oyuncu Yönetmeni
Yönetmen
Senarist
Yapımcı
Editör
Kameraman
8.0 11
Dizi Altyazıları
Daredevil (3,771) Shameless (3,673) The Big Bang Theory (3,397) Supernatural (2,651) A Discovery of Witches (2,188) Better Call Saul (1,848) Titans (1,796) Doctor Who (1,740) The Flash (1,251) La Casa de Papel (1,152)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018