Giriş Kayıt
Jody Schiesser

Jody Schiesser


Yönetmen Asistanı, Kameraman

Jody Schiesser, yönetmen asistanı, kameraman.

One Mississippi (2015), The Haves and the Have Nots (2013), Striptiz Kulübü 2 (2015), Christine (2016) gibi yapımlarla biliniyor.

Web Sitesi: |
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Biyografi 0 5.7 1,414
2018 Macera 0    
2017 Dram Yönetmen Asistanı 6.9 66

Gecenin Kanunu
2016 Suç 0 6.4 44,803
2016 Biyografi 0 6.9 10,498
2016 Aksiyon 0
Çeşitli
5.7 31,545
2015 Komedi 0 7.2 2,750

Striptiz Kulübü 2
2015 Komedi 0 5.6 47,299
2013 Suç 0 6.0 2,346

Kırılmanın Eşiğinde
2013 Korku Çeşitli 4.5 781
2012 Korku Kameraman 3.3 1,638
2012 Korku Yönetmen Asistanı 3.2 3,650
2009 Kısa Metraj Oyuncu Yönetmeni
Yönetmen
Senarist
Yapımcı
Editör
Kameraman
8.0 11
Dizi Altyazıları
Supernatural (3,698) Vikings (3,653) Arrow (2,617) The Flash (2,226) Supergirl (1,175) La Casa de Papel (1,149) Counterpart (1,041) Friends (991) The Protector (921) Black Mirror (801)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018