Giriş Kayıt
Stephen St. Peter

Stephen St. Peter


Kameraman, Editör

Stephen St. Peter, kameraman, editör.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Gerilim Kameraman 5.6 2,589
2017 Kısa Metraj Kameraman 7.1 16
2016 Aksiyon Kameraman 5.9 6,750
2014 Kısa Metraj Kameraman    

Küçük Dal
2009 Macera Editorial Department 5.9 402

Vahşet Sapağı
2009 Korku Çeşitli 5.2 1,323

Bulanık Sular
2008 Dram Çeşitli 7.6 5,342
Dizi Altyazıları
True Detective (6,910) Shameless (3,307) Vikings (2,700) Inside No. 9 (1,912) Shooter (1,599) Gotham (1,467) The Umbrella Academy (1,103) The Blacklist (1,030) Doom Patrol (878) The Big Bang Theory (861)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019