Giriş Kayıt
Kenneth Sears

Kenneth Sears


Oyuncu

Kenneth Sears, oyuncu.

Diğer Bir İsmi: Kenneth Ray Sears
Web Sitesi:
Boyu: 1.83 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 Aksiyon Oyuncu 3.0 135
2012 Komedi Oyuncu 5.6 93
2011 Komedi Oyuncu 3.6 130

Craigslist Katili
2011 Suç Oyuncu 5.3 2,101
2010 Dram Oyuncu 6.0 80
2008 Bilim-Kurgu Oyuncu 4.1 534
Dizi Altyazıları
True Detective (7,668) Shameless (3,747) Vikings (2,344) Inside No. 9 (1,823) Counterpart (1,350) The Blacklist (1,207) Shooter (1,135) Arrow (1,102) Gotham (982) The Flash (898)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019