Giriş Kayıt
Felix Erskine

Felix Erskine


Müzisyen, Müzisyen

Felix Erskine, müzisyen, müzisyen.

Batı Dünyası (2016), Kod Adı: U.N.C.L.E. (2015), Bir Dilim Suç (2004), Kötü Ruh (2013) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Vahşiler
2017 Macera Müzik 7.2 39,108
2017 Belgesel Müzik 6.0 4,293

Maymunlar Cehennemi: Savaş
2017 Aksiyon Müzik 7.5 184,393
2017 Suç Müzik 4.5 5,831
2016 Biyografi Müzik 6.8 19,849

Batı Dünyası
2016 Dram Müzik 8.9 305,976

Buz Devri 5: Büyük Çarpışma
2016 Animasyon Müzik 5.7 44,582
2016 Suç Müzik 8.7 50,350

Cloverfield Yolu No:10
2016 Dram Müzik 7.2 245,255

Batman v Superman: Adaletin Şafağı
2016 Aksiyon Müzik 6.6 546,606

Shannara Günlükleri
2016 Macera Müzik 7.3 47,652

Star Wars: Bölüm VII - Güç Uyanıyor
2015 Aksiyon Müzik 8.0 754,089
2015 Belgesel Müzik 8.7 583

Kod Adı: U.N.C.L.E.
2015 Aksiyon Müzik 7.3 230,147

Yarının Dünyası
2015 Aksiyon Müzik
Çeşitli
6.5 156,666

44. Çocuk
2015 Suç Müzik 6.5 55,857

Uyuyana Kadar
2014 Dram Müzik 6.3 61,047

Erkekler, Kadınlar ve Çocuklar
2014 Komedi Müzik 6.7 27,180

Maymunlar Cehennemi: Şafak Vakti
2014 Aksiyon Müzik
Çeşitli
7.6 378,101
2014 Kısa Metraj Müzik 8.0 80
2014 Korku Müzik
Müzik
3.9 452
2013 Belgesel Müzik 8.5 323
2013 Aksiyon Müzik
Çeşitli
6.7 384,820
2013 Belgesel Müzik 8.3 260

Hızlı ve Öfkeli 6
2013 Aksiyon Müzik 7.1 337,480

Kötü Ruh
2013 Fantastik Müzik 6.5 142,154
2013 Aksiyon Müzik 6.9 2,206

Şeytan Ayrıntıda Gizlidir
2013 Gerilim Müzik 3.8 713
2012 Aksiyon Müzik 5.6 746

Kuzgun
2012 Suç Müzik 6.4 78,359

Gizli Hedef
2012 Aksiyon Müzik 4.9 32,245

Koryalanus Faciası
2011 Dram Müzik 6.1 29,029

İnziva
2011 Gerilim Müzik 5.8 9,980
2010 Gizem Müzik 4.5 182
2010 Aksiyon Müzik 8.3 25,443

Son Savaşçı
2010 Aksiyon Müzik 6.4 71,899
2010 Suç Müzik 5.8 5,385
2010 Biyografi Müzik    

Göster Gününü
2010 Aksiyon Müzik 7.6 483,744

Ninja'nın İntikamı
2009 Aksiyon Müzik 6.4 62,988

Triffidler'in Günü
2009 Aksiyon Müzik    

Vahşetin Çocukları
2008 Dram Müzik 5.9 1,053
2008 Belgesel Müzik 7.3 727
2008 Korku Müzik
Müzik
4.3 1,115
2008 Korku Müzik 6.0 1,564

Bir Dilim Suç
2004 Suç Müzik 7.4 147,734
2004 Komedi Müzik 6.2 46,602
2004 Komedi Müzik 6.3 55,638
2000 Suç Müzik 7.9 4,273
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018