Giriş Kayıt
Claus Benischke

Claus Benischke


Sesler

Claus Benischke, sesler.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Ümmü Gülsüm’ün Peşinde
2017 Dram Sesler 5.7 167
2016 Komedi Sesler 4.5 1,270
2016 Dram Sesler 5.8 669
2015 Belgesel Sesler 6.9 23
2015 Dram Sesler 6.7 84
2014 Macera Sesler 5.5 499
2014 Belgesel Sesler 7.0 41

Büyük Müze
2014 Belgesel Sesler 6.6 332
2014 Komedi Sesler 6.8 74
2013 Belgesel Sesler    
2011 Belgesel Sesler 7.4 172
2011 Dram Sesler 7.0 4,092
2011 Dram Sesler 6.5 197
Film Altyazıları
Hunter Killer (9,355) A Star Is Born (5,355) Bohemian Rhapsody (3,482) Keepers (2,641) Suspiria (2,422) Museo (1,851) Ashes in the Snow (1,505) Revenger (1,339) Venom (1,289) First Man (1,287)
Dizi Altyazıları
True Detective (13,234) Vikings (8,444) Luther (2,659) The Flash (2,191) The Punisher (1,974) The Big Bang Theory (1,681) The Blacklist (1,515) Black Mirror (1,500) Peaky Blinders (1,286) Friends (1,271)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019