Giriş Kayıt
Nathan Stipes

Nathan Stipes


Makyaj, Oyuncu, Özel Efekt, Sanat Bölümü

Nathan Stipes, makyaj, oyuncu, Özel efekt, sanat bölümü.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Gerilim Özel Efekt 4.7 290
2013 Aksiyon Özel Efekt 4.9 56
2013 Bilim-Kurgu Oyuncu
Makyaj
   
2010 Dram Makyaj 4.8 10
2010 Korku Sanat Bölümü
Özel Efekt
Makyaj
Kostüm Bölümü
2.5 153

Uzaklara Gidelim
2009 Komedi Oyuncu
Çeşitli
7.1 49,643
2009 Kısa Metraj Sanat Bölümü 7.6 9
2009 Komedi Sesler
Makyaj
Oyuncu
3.5 349
2009 Bilim-Kurgu Makyaj
Kostüm Bölümü
1.5 516
2008 Komedi Çeşitli 6.6 186
Dizi Altyazıları
Chernobyl (49,709) Game of Thrones (44,000) The Big Bang Theory (3,118) The 100 (2,521) The Blacklist (2,195) Agents of S.H.I.E.L.D. (1,830) Killing Eve (1,636) Vikings (1,609) Breaking Bad (1,457) Warrior (1,307)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019