Giriş Kayıt
Josiah Signor

Josiah Signor (39)


Yönetmen, Müzisyen, Kameraman

Josiah Signor, 26 Kasım 1979 Nashville, Tennessee, ABD doğumlu yönetmen, müzisyen, kameraman.

Bastards of Young (2013) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 26 Kasım 1979
Doğum Yeri: Nashville, Tennessee, ABD
Burcu: Yay
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 34 Komedi Senarist
Yönetmen
7.4 560
2010 31 Komedi Sesler
Editör
Müzik
5.1 1,063
2008 29 Dram Kameraman 5.5 41

İsa'nın Yaz Kampı
2006 27 Belgesel Çeşitli 7.4 25,285
2006 27 Dram Çeşitli 6.1 509
Dizi Altyazıları
Chernobyl (23,635) Game of Thrones (9,395) Warrior (2,644) Black Mirror (1,775) The 100 (1,768) Big Little Lies (1,725) Agents of S.H.I.E.L.D. (1,677) Swamp Thing (1,631) The Big Bang Theory (1,334) Vikings (1,246)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019