Giriş Kayıt
Michael Beasley

Michael Beasley


Oyuncu

Michael Beasley, oyuncu.

Escape at Dannemora (2018), (2009) Eastbound & Down (2009), (2015) Bloodline (2015), (2012) Timothy Green'in Sıradışı Yaşamı (2012) gibi yapımlarla biliniyor.

Boyu: 1.96 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Dram Oyuncu 8.2 1,056
2018 Aksiyon Oyuncu 5.1 3,408
2018 Romantik Oyuncu 8.0 333
2017 Komedi Oyuncu 6.0 3,088
2017 Biyografi Oyuncu 5.8 17,396
2017 Komedi Oyuncu 5.6 32,387

Hesaplaşma
2016 Aksiyon Oyuncu 7.4 222,237

Frekans
2016 Aksiyon Oyuncu 4.3 21,019

Vaiz
2016 Macera Oyuncu 8.1 54,249

İyi Adamlar
2016 Aksiyon Oyuncu 7.4 227,657

Uyumsuz Serisi: Yandaş
2016 Aksiyon Oyuncu 5.7 89,805

5. Dalga
2016 Aksiyon Oyuncu 5.2 87,176
2015 Dram Oyuncu 8.0 37,585
2015 Aksiyon Oyuncu 6.8 5,748
2015 Komedi Oyuncu 5.4 495
2014 Dram Oyuncu 7.3 3,301
2014 Dram Oyuncu 7.6 6,326
2013 Komedi Oyuncu 6.6 119,319

Zorlu İkili
2013 Aksiyon Oyuncu 6.7 177,871

Timothy Green'in Sıradışı Yaşamı
2012 Komedi Oyuncu 6.6 41,999
2012 Suç Oyuncu 7.7 11,146

Uçuş
2012 Dram Oyuncu 7.3 295,759
2012 Komedi Oyuncu 5.7 6,435
2012 Dram Oyuncu 5.6 1,721

Koşulsuz
2012 Dram Oyuncu 7.2 4,358

Körfez
2012 Korku Oyuncu 5.6 22,928

Amerikan Pastası: Buluşma
2012 Komedi Oyuncu 6.7 188,622

Son Vurgun
2012 Aksiyon Oyuncu 6.5 109,977
2012 Dram Oyuncu 7.0 85

Hayat Sana Güzel
2011 Komedi Oyuncu 6.3 151,461

Ateşli Festival: Mardi Gras
2011 Komedi Oyuncu 5.2 5,321
2011 Komedi Oyuncu 6.2 1,864
2010 Dram Oyuncu 5.1 721

Yanlış Adam
2010 Biyografi Oyuncu 6.6 1,005

Geyik Muhabbeti 2
2009 Komedi Oyuncu 4.9 10,580
2009 Komedi Oyuncu 8.3 46,407

Seni Seviyorum Phillip Morris
2009 Biyografi Oyuncu 6.6 85,965
2009 Dram Oyuncu 7.5 776

Amerikan Menekşesi
2008 Dram Oyuncu 7.1 2,256
2008 Korku Oyuncu 3.8 3,476

Muhteşem Münazaracılar
2007 Biyografi Oyuncu 7.6 52,530
2007 Dram Oyuncu 7.3 5,892

Deli Bir Siyah Kadının Günlüğü
2005 Komedi Oyuncu 5.7 12,600

One Tree Hill 5
2003 Dram Oyuncu 7.7 65,279
Dizi Altyazıları
Vikings (10,271) Supernatural (4,064) Titans (2,195) The Gifted (1,728) The Big Bang Theory (1,356) Manifest (1,204) La Casa de Papel (1,200) Black Mirror (1,176) Peaky Blinders (1,117) Doctor Who (991)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018