Giriş Kayıt
Ramsey Fendall

Ramsey Fendall


Kameraman, Görüntü Yönetmeni, Görsel Efekt, Yapımcı

Ramsey Fendall, kameraman, görüntü yönetmeni, görsel efekt, yapımcı.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Belgesel Görüntü Yönetmeni 7.6 677
2013 Dram Kameraman 8.4 9
2012 Belgesel Görüntü Yönetmeni    

Gerçeğin Parçaları
2010 Dram Çeşitli 7.2 123,203
2010 Belgesel Kameraman
Editör
6.7 152
2009 Belgesel Görsel Efekt
Yapımcı
7.2 78
Film Altyazıları
Upgrade (6,584) Deadpool 2 (5,861) Avengers: Infinity War (3,119) Skyscraper (3,082) Tag (2,662) Adrift (2,361) Down a Dark Hall (1,843) The Endless (1,089) Ah-ga-ssi (752) Ready Player One (649)
Dizi Altyazıları
La casa de papel (2,061) Castle Rock (2,018) The 100 (1,638) Sharp Objects (1,411) Preacher (1,234) Better Call Saul (1,110) Vikings (984) Westworld (959) Suits (958) Yellowstone (853)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018