Giriş Kayıt
Ramsey Fendall

Ramsey Fendall


Kameraman, Görüntü Yönetmeni, Yapımcı, Editör

Ramsey Fendall, kameraman, görüntü yönetmeni, yapımcı, editör.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Belgesel Görüntü Yönetmeni 7.5 902
2013 Dram Kameraman 8.1 10
2012 Belgesel Görüntü Yönetmeni 5.5 12

Gerçeğin Parçaları
2010 Dram Çeşitli 7.2 124,925
2010 Belgesel Kameraman
Editör
6.6 183
2009 Belgesel Görsel Efekt
Yapımcı
7.3 86
Dizi Altyazıları
Vikings (7,062) Supernatural (2,067) Titans (1,761) Outlander (1,526) The Big Bang Theory (1,364) Friends (1,047) The Flash (942) La Casa de Papel (872) Arrow (834) Black Mirror (716)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018