Giriş Kayıt
Andy Georges

Andy Georges


Müzisyen, Müzisyen

Andy Georges, müzisyen, müzisyen.

Assassin's Creed Revelations (2011), Criminal (2004), Ölümüne Kadar (1999), (2010) Temple Grandin (2010) gibi yapımlarla biliniyor.

Web Sitesi: |
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Korku Müzik 3.3 33
2016 Komedi Müzik
Müzik
5.9 7
2016 Komedi Müzik 4.2 14
2013 Komedi Müzik 4.6 119
2011 Aksiyon Müzik 8.4 9,476
2010 Biyografi Müzik 8.3 23,659
2004 Komedi Müzik 6.4 9,518
2004 Gerilim Müzik 5.7 207

Ölümüne Kadar
1999 Komedi Müzik 5.4 10,876
Dizi Altyazıları
Daredevil (4,357) Supernatural (3,928) The Big Bang Theory (2,443) The Flash (2,325) Shameless (1,906) Better Call Saul (1,851) Arrow (1,767) Titans (1,162) A Discovery of Witches (1,155) Manifest (1,070)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018