Giriş Kayıt
Andy Georges

Andy Georges


Müzisyen, Müzisyen

Andy Georges, müzisyen, müzisyen.

Assassin's Creed Revelations (2011), Criminal (2004), Ölümüne Kadar (1999), (2010) Temple Grandin (2010) gibi yapımlarla biliniyor.

Web Sitesi: |
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Korku Müzik 3.3 33
2016 Komedi Müzik
Müzik
5.5 8
2016 Komedi Müzik 4.6 15
2013 Komedi Müzik 4.6 120
2011 Aksiyon Müzik 8.4 9,629
2010 Biyografi Müzik 8.3 23,858
2004 Komedi Müzik 6.4 9,573
2004 Gerilim Müzik 5.7 208

Ölümüne Kadar
1999 Komedi Müzik 5.4 10,936
Dizi Altyazıları
Arrow (3,076) The Flash (2,502) Vikings (2,378) Doctor Who (1,533) Outlander (1,362) Supernatural (951) Titans (916) Supergirl (897) La Casa de Papel (892) The Big Bang Theory (848)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018