Giriş Kayıt
Simon Grass

Simon Grass (36)


Yönetmen Asistanı, Yapımcı

Simon Grass, 08 Temmuz 1982 Fransa doğumlu yönetmen asistanı, yapımcı.

Tristesse Club (2014) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 08 Temmuz 1982
Doğum Yeri: Fransa
Burcu: Yengeç
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 33 Kısa Metraj Yönetmen Asistanı 7.2 19
2014 32 Yönetmen Asistanı 6.0 468
2013 31 Kısa Metraj Yönetmen Asistanı 6.6 49

İçimdeki Ritim
2012 30 Kısa Metraj Yönetmen Asistanı 7.5 70
2012 30 Kısa Metraj Yönetmen Asistanı 7.1 82

Karışık Çiftler
2012 30 Kısa Metraj Yönetmen Asistanı 5.8 25
2011 29 Dram Yönetmen Asistanı 5.6 50
2011 29 Kısa Metraj Yönetmen Asistanı    
2006 24 Kısa Metraj Yapımcı 7.9 17
Dizi Altyazıları
Supernatural (2,701) This Is Us (2,356) The Flash (2,246) Star Trek: Discovery (1,998) Arrow (1,425) Vikings (1,410) American Gods (1,385) The Blacklist (1,138) Love, Death & Robots (889) The OA (747)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019