Giriş Kayıt
Nihal Yalçın

Nihal Yalçın


Oyuncu

Nihal Yalçın, oyuncu.

Yeraltı (2012), Yol Ayrımı (2017), Araf (2012), Beş Kardeş (2015) gibi yapımlarla biliniyor.

8.6 (24 Oy)
  • Currently 171.6/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (11)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram Oyuncu 6.7 2,381
2015 Komedi Oyuncu 8.4 2,538
2012 Dram Oyuncu 6.2 1,324
2012 Dram Oyuncu 7.2 5,308
2012 Komedi Oyuncu 5.2 5,685
2012 Komedi Oyuncu 6.1 1,652
2012 Komedi Oyuncu 7.1 4,755
2009 Dram Oyuncu 5.7 81
2006 Komedi Oyuncu 7.5 8,313
2004 Komedi Oyuncu 8.4 12,287
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (3,078) The Sinner (1,918) Suits (1,851) Shameless (1,640) La Casa de Papel (1,504) Castle Rock (1,399) Fear the Walking Dead (1,398) Bodyguard (1,336) The 100 (1,216) Mayans M.C. (1,212)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018