Giriş Kayıt
Mark Mitchinson

Mark Mitchinson (52)


Oyuncu

Mark Mitchinson, 06 Temmuz 1966 İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu oyuncu.

Tracker (2010), The Monster of Mangatiti (2015), (2009) Karanlıklar Ülkesi 3: Lycanlar'ın Yükselişi (2009), (2016) Shannara Günlükleri (2016) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 06 Temmuz 1966
Doğum Yeri: İngiltere, Birleşik Krallık
Diğer Bir İsmi: Mark Mitchison
Burcu: Yengeç
Boyu: 1.91 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Ölümcül Makineler
2018 52 Aksiyon Oyuncu 6.2 41,137
2017 51 Dram Oyuncu 6.4 78

Shannara Günlükleri
2016 Macera Oyuncu 7.3 49,121
2015 Belgesel Oyuncu 6.2 620
2015 49 Komedi Oyuncu 6.3 157
2015 Aksiyon Oyuncu 6.9 884

Hobbit: Beş Ordunun Savaşı
2014 48 Macera Oyuncu 7.4 431,366
2014 Suç Oyuncu 7.8 1,351

Hobbit: Smaug'un Çorak Toprakları
2013 47 Macera Oyuncu 7.8 558,458
2013 47 Oyuncu 6.9 66
2013 Aksiyon Oyuncu 6.1 1,184

Bay Pip
2012 46 Dram Oyuncu 7.2 3,287
2012 Aksiyon Oyuncu 8.4 395
2012 46 Komedi Oyuncu 6.0 246
2011 Komedi Oyuncu 7.8 172
2011 Animasyon Oyuncu 5.0 1,526
2010 44 Aksiyon Oyuncu 6.5 3,419
2010 44 Dram Oyuncu 5.6 201

Spartaküs: Kan ve Kum
2010 Aksiyon Oyuncu 8.5 201,899

Karanlıklar Ülkesi 3: Lycanlar'ın Yükselişi
2009 43 Aksiyon Oyuncu 6.6 140,371
2009 Aksiyon Oyuncu 6.6 1,280
2008 42 Suç Oyuncu 5.7 204
2005 Komedi Oyuncu 8.4 1,656
Dizi Altyazıları
True Detective (7,729) Shameless (3,771) Vikings (2,400) Inside No. 9 (1,848) Counterpart (1,407) The Blacklist (1,224) Shooter (1,146) Arrow (1,118) Gotham (990) The Flash (934)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019