Giriş Kayıt
John Stevenson-Galvin

John Stevenson-Galvin


Görsel Efekt

John Stevenson-Galvin, görsel efekt.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Alita: Savaş Meleği
2019 Aksiyon Görsel Efekt 7.6 83,012

Valerian ve Bin Gezegen İmparatorluğu
2017 Aksiyon Görsel Efekt 6.5 137,458

Galaksinin Koruyucuları 2
2017 Aksiyon Görsel Efekt 7.7 463,115
2016 Aksiyon Görsel Efekt 6.3 42,597
2016 Macera Görsel Efekt 6.4 68,632

Batman v Superman: Adaletin Şafağı
2016 Aksiyon Görsel Efekt 6.5 570,655
2015 Komedi Görsel Efekt 6.2 54,999

Açlık Oyunları: Alaycı Kuş - Bölüm 2
2015 Macera Görsel Efekt 6.6 248,895

Labirent: Alev Deneyleri
2015 Aksiyon Görsel Efekt 6.3 199,013

Fantastik Dörtlü
2015 Aksiyon Görsel Efekt 4.3 138,956

Hızlı ve Öfkeli 7
2015 Aksiyon Görsel Efekt 7.2 332,828

Hobbit: Beş Ordunun Savaşı
2014 Macera Görsel Efekt 7.4 434,959

Maymunlar Cehennemi: Şafak Vakti
2014 Aksiyon Görsel Efekt 7.6 387,444

Hobbit: Smaug'un Çorak Toprakları
2013 Macera Görsel Efekt 7.8 561,959

Çelik Adam
2013 Aksiyon Görsel Efekt 7.1 642,037

Demir Adam 3
2013 Aksiyon Görsel Efekt 7.2 678,650

Hobbit: Beklenmedik Yolculuk
2012 Macera Görsel Efekt 7.9 716,272

Yenilmezler
2012 Aksiyon Görsel Efekt 8.1 1,163,433

TenTen'in Maceraları
2011 Animasyon Görsel Efekt 7.3 201,356

Maymunlar Cehennemi: Başlangıç
2011 Aksiyon Görsel Efekt 7.6 470,205

X-Men: Birinci Sınıf
2011 Aksiyon Görsel Efekt 7.7 603,221

Guliver'in Gezileri
2010 Macera Görsel Efekt 4.9 60,730

A Takımı
2010 Aksiyon Görsel Efekt 6.8 234,238

Cennetimden Bakarken
2009 Dram Görsel Efekt 6.7 144,804
2009 Aksiyon Görsel Efekt 7.8 1,035,282

Dünyanın Durduğu Gün
2008 Dram Görsel Efekt 5.5 154,875

Narnia Günlükleri: Prens Kaspiyan
2008 Aksiyon Görsel Efekt 6.5 177,891

Atlayıcı
2008 Aksiyon Görsel Efekt 6.1 270,558

Su Atı
2007 Macera Görsel Efekt 6.5 35,456

Fantastik 4: Gümüş Sörfçü'nün Yükselişi
2007 Aksiyon Görsel Efekt 5.6 237,395
2007 Aksiyon Görsel Efekt 5.6 827
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (64,160) Supernatural (2,817) The Flash (2,102) Star Trek: Discovery (2,078) Into the Badlands (1,595) Arrow (1,524) Vikings (1,208) American Gods (1,192) The Big Bang Theory (1,153) This Is Us (1,086)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019