Giriş Kayıt
Eddie Griffith

Eddie Griffith


Yönetmen Asistanı

Eddie Griffith, yönetmen asistanı.

(2007) Sanırım Karımı Seviyorum (2007), (2008) Phoebe in Wonderland (2008), (2009) Staten Adası (2009), (2013) Peeples (2013) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Edward Griffith
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Komedi Yönetmen Asistanı 5.6 965
2016 Komedi Yönetmen Asistanı    
2015 Komedi Yönetmen Asistanı 6.5 35,556
2015 Komedi Yönetmen Asistanı 7.8 13,534
2014 Suç Yönetmen Asistanı 5.9 77
2014 Komedi Yönetmen Asistanı 8.3 22,444

Sihirbazlar Çetesi
2013 Suç Çeşitli 7.3 546,617
2013 Komedi Çeşitli 5.3 4,426
2013 Biyografi Yönetmen Asistanı 6.3 5,988

Lanet
2012 Korku Yönetmen Asistanı 6.8 195,679
2011 Suç Çeşitli 7.3 3,470

Satılık Ruh
2010 Korku Çeşitli 4.8 18,230

İlişki Durumu: Karmaşık
2009 Komedi Çeşitli 6.6 79,752

Müzede Bir Gece 2
2009 Macera Çeşitli 6.0 158,525

Staten Adası
2009 Komedi Çeşitli 5.9 4,843
2009 Komedi Çeşitli 6.5 6,770
2009 Komedi Yönetmen Asistanı 7.7 22,521
2009 Komedi Yönetmen Asistanı 7.1 17,837

Lütfen Başa Sarın
2008 Komedi Çeşitli 6.4 85,464

Canavar
2008 Macera Çeşitli 7.0 348,004
2008 Dram Çeşitli 7.2 7,184

Küs Kardeşler Limited Şirketi
2007 Macera Çeşitli 7.2 163,700

Sanırım Karımı Seviyorum
2007 Komedi Çeşitli 5.5 15,853
1999 Suç Çeşitli 8.0 67,460
1990 Suç Çeşitli 7.7 28,872
Dizi Altyazıları
This Is Us (3,646) Supernatural (2,529) Love, Death & Robots (2,365) The Passage (2,190) American Gods (2,113) Vikings (1,705) Star Trek: Discovery (1,217) The Blacklist (1,190) Shameless (1,122) Project Blue Book (1,055)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019