Giriş Kayıt
Matt Cardona

Matt Cardona (33)


Oyuncu

Matt Cardona, 14 Mayıs 1985 Merrick, Long Island, New York, ABD doğumlu oyuncu.

"Z! True Long Island Story" (2011) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 14 Mayıs 1985
Doğum Yeri: Merrick, Long Island, New York, ABD
Diğer Bir İsmi: Zack Ryder
Burcu: Boğa
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Aksiyon Oyuncu 6.8 272
2016 31 Belgesel Oyuncu 6.1 334
2016 Aksiyon Oyuncu 6.5 735
2015 Komedi Oyuncu 8.0 149
2015 Aksiyon Oyuncu 8.2 1,097
2014 Aksiyon Oyuncu 8.1 999
2013 Aksiyon Oyuncu 8.4 617
2012 Aksiyon Oyuncu 8.2 489
2012 Aksiyon Oyuncu 8.6 903
2011 Spor Oyuncu 6.9 48
2009 Aksiyon Oyuncu 7.6 52
1999 Spor Oyuncu 7.3 4,293
1993 Spor Oyuncu 7.9 7,083
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (5,733) Shameless (2,329) Fear the Walking Dead (1,949) Suits (1,811) Castle Rock (1,725) Bodyguard (1,613) The Sinner (1,565) La Casa de Papel (1,528) The 100 (1,320) Mayans M.C. (1,272)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018