Giriş Kayıt
Joseph Kosinski

Joseph Kosinski (48)


Yönetmen, Oyuncu, Senarist, Yapımcı

Joseph Kosinski, 03 Mayıs 1974 Marshalltown, Iowa, ABD doğumlu yönetmen, oyuncu, senarist, yapımcı.

Oblivion (2013), Top Gun: Maverick (2022), Tron Efsanesi (2010), Korkusuzlar (2017) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 03 Mayıs 1974
Doğum Yeri: Marshalltown, Iowa, ABD
Burcu: Boğa
Web Sitesi:
Boyu: 1.93 m
6.5 (2 Oy)
  • Currently 130/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2022 48 Aksiyon Yönetmen 8.4 438,268
2022 48 Aksiyon Yönetmen 5.4 55,784

Korkusuzlar
2017 43 Biyografi Yönetmen 7.6 70,569
2017 43 Kısa Metraj Yönetmen
Senarist
6.8 319
2013 39 Aksiyon Yapımcı
Senarist
Yönetmen
7.0 526,997

Tron Efsanesi
2010 36 Aksiyon Yönetmen 6.8 338,655
2005 Talk-Show Oyuncu 4.9 408
1991 News Oyuncu 6.9 312
- Aksiyon Yönetmen    
Türkçe Altyazı © 2007 - 2022