Giriş Kayıt
Sabina Friedland

Sabina Friedland (36)


Yapım Yöneticisi, Yapımcı

Sabina Friedland, 20 Mart 1983 Berlin, Almanya doğumlu yapım yöneticisi, yapımcı.

Lagerfeuer (2013), Virus Undead (2008), Uzayda Dehşet (2009), Zeiten ändern Dich (2010) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 20 Mart 1983
Doğum Yeri: Berlin, Almanya
Burcu: Balık
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 35 Aksiyon Yapım Yöneticisi 5.3 37,292
2017 34 Aksiyon Çeşitli 5.4 6,824
2016 33 Dram Yapımcı 5.7 207
2015 32 Aksiyon Çeşitli 5.3 53,355

Casuslar Köprüsü
2015 32 Dram Çeşitli 7.6 260,906

Hitman: Ajan 47
2015 32 Aksiyon Çeşitli 5.7 79,992
2015 32 Dram Yapım Yöneticisi 6.1 319

Hazine Avcıları
2014 31 Dram Çeşitli 6.1 117,010
2013 30 Dram Çeşitli 6.5 815
2013 Dram Çeşitli 7.6 41

Haftasonu
2012 29 Dram Çeşitli 5.8 226

Üç Silahşörler
2011 28 Aksiyon Çeşitli 5.8 98,046

Anonim
2011 28 Dram Çeşitli 6.9 37,794
2010 27 Biyografi Çeşitli 2.9 4,868

Uzayda Dehşet
2009 26 Aksiyon Çeşitli 6.8 136,256

Bir Terör Filmi
2008 25 Aksiyon Çeşitli 7.4 33,383
2008 25 Korku Yapım Yöneticisi
Çeşitli
3.6 706

Ölümcül Deney 3: İnsanlığın Sonu
2007 24 Aksiyon Çeşitli 6.3 172,276
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (72,069) Supernatural (3,730) Star Trek: Discovery (2,615) The Flash (2,331) The Big Bang Theory (2,029) Into the Badlands (1,808) Arrow (1,668) Vikings (1,517) This Is Us (1,399) American Gods (1,343)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019