Giriş Kayıt
Ronin Traynor

Ronin Traynor


Dublör, Sanat Bölümü, Oyuncu

Ronin Traynor, dublör, sanat bölümü, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Aksiyon Sanat Bölümü 6.0 14,491
2017 Gerilim Dublör    
2014 Aksiyon Sanat Bölümü
Çeşitli
7.6 15
2014 Macera Dublör 7.9 11
2014 Korku Dublör 4.7 23
2013 Komedi Dublör 4.7 548

Yeşil Sokak Holiganları 3: Asla Pes Etme
2013 Aksiyon Oyuncu 5.4 3,834
2012 Kısa Metraj Dublör 8.0 10
2012 Dram Dublör 5.4 14
2012 Gerilim Dublör    
2010 Dram Dublör 2.3 578

Umudun Doğuşu
2009 Aksiyon Dublör 6.3 1,764
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (3,055) The 100 (2,374) La casa de papel (1,779) Castle Rock (1,717) Preacher (1,335) Sharp Objects (1,330) The Sinner (1,118) Vikings (928) Westworld (749) Friends (747)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018