Giriş Kayıt
Ronin Traynor

Ronin Traynor


Dublör, Oyuncu, Sanat Bölümü

Ronin Traynor, dublör, oyuncu, sanat bölümü.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Aksiyon Sanat Bölümü 6.0 15,116
2017 Gerilim Dublör    
2016 Oyuncu 4.2 54
2014 Aksiyon Sanat Bölümü
Çeşitli
7.8 16
2014 Macera Dublör 7.9 11
2014 Korku Dublör 5.2 25
2013 Komedi Dublör 4.8 673

Yeşil Sokak Holiganları 3: Asla Pes Etme
2013 Aksiyon Oyuncu 5.3 4,701
2013 Oyuncu 6.7 377
2012 Kısa Metraj Dublör 8.0 10
2012 Dram Dublör 5.4 16
2012 Gerilim Dublör 3.8 137
2010 Dram Dublör 2.3 607

Umudun Doğuşu
2009 Aksiyon Dublör 6.3 1,958
Dizi Altyazıları
The Big Bang Theory (3,160) Supernatural (3,129) Titans (2,206) Better Call Saul (1,259) La Casa de Papel (1,189) Outlander (1,158) The Gifted (1,149) Legends of Tomorrow (1,128) Doctor Who (997) Supergirl (961)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018