Giriş Kayıt
Ronin Traynor

Ronin Traynor


Dublör, Oyuncu, Sanat Bölümü

Ronin Traynor, dublör, oyuncu, sanat bölümü.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Aksiyon Sanat Bölümü 6.0 15,630
2017 Gerilim Dublör    
2016 Oyuncu 3.9 62
2014 Aksiyon Sanat Bölümü
Çeşitli
7.9 18
2014 Macera Dublör 7.9 11
2014 Korku Dublör 5.2 25
2013 Komedi Dublör 4.8 678

Yeşil Sokak Holiganları 3: Asla Pes Etme
2013 Aksiyon Oyuncu 5.3 4,757
2013 Oyuncu 6.7 377
2012 Kısa Metraj Dublör 8.0 10
2012 Dram Dublör 5.4 16
2012 Gerilim Dublör 3.8 139
2010 Dram Dublör 2.3 607

Umudun Doğuşu
2009 Aksiyon Dublör 6.3 1,977
Dizi Altyazıları
Vikings (8,611) True Detective (6,842) The Punisher (4,091) Supernatural (3,407) The Big Bang Theory (3,095) Gotham (2,404) The Blacklist (1,879) Outlander (1,702) Star Trek: Discovery (1,546) Luther (1,406)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019