Giriş Kayıt
María Heba Þorkelsdóttir

María Heba Þorkelsdóttir


Oyuncu

María Heba Þorkelsdóttir, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram Oyuncu 7.2 258
2016 Suç Oyuncu 6.5 1,379
2011 Komedi Oyuncu 6.0 101
2009 Dram Oyuncu 6.9 400
2007 Dram Oyuncu 7.0 85
2007 Kısa Metraj Oyuncu 6.8 27
2000 Komedi Oyuncu 6.9 8,911
Film Altyazıları
Venom (3,254) A Simple Favor (2,880) First Man (2,082) Roma (1,964) Between Worlds (1,337) Lukas (1,160) The Predator (1,071) The House with a Clock in Its Walls (966) Sky Hunter (899) Mowgli (828)
Dizi Altyazıları
Arrow (3,075) Vikings (3,042) The Flash (2,035) Supernatural (1,876) Supergirl (1,684) Counterpart (1,125) La Casa de Papel (905) Friends (758) The Big Bang Theory (732) Doctor Who (704)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018