Giriş Kayıt
Hiroyuki Seshita

Hiroyuki Seshita


Yönetmen, Görsel Efekt, Yapımcı

Hiroyuki Seshita, yönetmen, görsel efekt, yapımcı.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Animasyon Yönetmen 4.9 1,278
2018 Animasyon Yönetmen 5.8 2,558
2017 Animasyon Yönetmen 6.7 5,264
2017 Animasyon Yönetmen 6.0 5,552
2016 Animasyon Yönetmen 7.7 3,861
2014 Animasyon Yönetmen 7.8 3,514
2010 Animasyon Yapımcı 6.7 4,618

Sembol
2009 Komedi Görsel Efekt 7.1 2,919
Dizi Altyazıları
Vikings (12,133) The Punisher (5,700) True Detective (3,908) Supernatural (3,216) The Big Bang Theory (3,213) Luther (2,511) Gotham (2,293) The Blacklist (1,780) Star Trek: Discovery (1,684) Project Blue Book (1,624)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019