Giriş Kayıt
Hiroyuki Seshita

Hiroyuki Seshita


Yönetmen, Yapımcı, Görsel Efekt

Hiroyuki Seshita, yönetmen, yapımcı, görsel efekt.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Animasyon Yönetmen 4.6 21
2018 Animasyon Yönetmen 5.8 2,004
2017 Animasyon Yönetmen 6.7 5,017
2017 Animasyon Yönetmen 6.0 5,036
2016 Animasyon Yönetmen 7.7 3,691
2014 Animasyon Yönetmen 7.9 3,419
2010 Animasyon Yapımcı 6.7 4,575

Sembol
2009 Komedi Görsel Efekt 7.2 2,872
Dizi Altyazıları
The Big Bang Theory (2,867) Supernatural (1,761) Titans (1,368) Outlander (1,172) Better Call Saul (1,016) La Casa de Papel (932) Arrow (905) Doctor Who (843) Kidding (759) Supergirl (724)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018