Giriş Kayıt
Hiroyuki Seshita

Hiroyuki Seshita


Yönetmen, Yapımcı, Görsel Efekt

Hiroyuki Seshita, yönetmen, yapımcı, görsel efekt.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Animasyon Yönetmen    
2018 Animasyon Yönetmen 5.9 1,798
2017 Animasyon Yönetmen 6.7 4,783
2017 Animasyon Yönetmen 6.0 4,829
2016 Animasyon Yönetmen 7.8 3,370
2014 Animasyon Yönetmen 8.0 2,676
2010 Animasyon Yapımcı    

Sembol
2009 Komedi Görsel Efekt 7.2 2,340
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (4,802) Shameless (3,767) Bodyguard (2,348) Castle Rock (1,994) The First (1,588) Fear the Walking Dead (1,419) The 100 (1,110) La Casa de Papel (1,104) Suits (855) Friends (787)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018