Giriş Kayıt
Fouad Trifi

Fouad Trifi


Yönetmen Asistanı, Oyuncu, Yapım Yöneticisi, Oyuncu Yönetmeni

Fouad Trifi, yönetmen asistanı, oyuncu, yapım yöneticisi, oyuncu yönetmeni.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram Yönetmen Asistanı 5.2 159
2016 Aile Yapım Yöneticisi
Çeşitli
5.9 9
2016 Dram Yönetmen Asistanı 7.2 371
2016 Dram Yönetmen Asistanı 6.1 183
2012 Dram Yönetmen Asistanı
Oyuncu Yönetmeni
5.6 36
2011 Dram Yönetmen Asistanı 6.8 465

Kanunsuzlar
2010 Suç Yönetmen Asistanı 6.6 3,392

Sessiz Sesler
2009 Dram Yönetmen Asistanı 6.6 260

Maskeli Balo
2008 Komedi Yapım Yöneticisi
Oyuncu
6.7 327
2007 Dram Yapım Yöneticisi 6.7 243

62 Yazı
2007 Dram Yönetmen Asistanı
Oyuncu
6.7 169

Albayım
2006 Suç Oyuncu
Yönetmen Asistanı
7.1 481
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (41,397) Supernatural (3,645) Star Trek: Discovery (2,703) The Big Bang Theory (2,040) The Flash (1,748) Vikings (1,291) This Is Us (1,184) Into the Badlands (1,017) Arrow (924) American Gods (894)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019