Giriş Kayıt
Alex Dee

Alex Dee


Oyuncu

Alex Dee, oyuncu.

7.0 (1 Oy)
  • Currently 140/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Belgesel Oyuncu 8.0 1,203

Tehlikeli Arama
2016 Korku Oyuncu 5.6 10,363
2015 Komedi Oyuncu 7.1 31

Özgürlük Rüzgarı
2006 Dram Oyuncu 7.5 41,796
2006 Animasyon Oyuncu 7.7 1,850
2005 Komedi Oyuncu 8.0 461

Dumanlı Kafalar
2005 Biyografi Oyuncu 5.8 3,682
2002 Dram Oyuncu 8.3 13,030
Film Altyazıları
Hunter Killer (6,376) A Star Is Born (3,512) Bohemian Rhapsody (3,469) Suspiria (1,703) IO (1,519) Close (1,472) Keepers (1,262) The Girl in the Spider's Web (1,213) Museo (1,057) Venom (1,004)
Dizi Altyazıları
Vikings (8,044) True Detective (7,072) Luther (2,898) The Punisher (2,420) The Flash (2,183) The Big Bang Theory (1,363) The Blacklist (1,305) Black Mirror (1,160) Project Blue Book (1,118) Peaky Blinders (1,104)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019